Meddelande – Efter 10 minuters inaktivitet på sidan uppnås tidsgränsen för den säkra sessionen på American Express och du måste logga in igen. Det här inträffar av säkerhetsskäl.

Betala med poäng

Ving

Ving

NYHET

American Express SafeKey® är en tjänst som förebygger kortbedrägerier hos våra inköpsställen, en del av vårt kontinuerliga arbete för att tillhandahålla en tryggare och säkrare miljö för shopping online. I samband med att du slutför ett köp hos ett inköpsställe skickar vi dig en engångskod till det mobilnummer och/eller den e-postadress vi har registrerat för ditt Kort. För ökad säkerhet ber vi dig att ange denna engångskod hos inköpsstället för att slutföra din order.

SafeKey ger dig nu också möjlighet att shoppa med dina Membership Rewards®-poäng i tusentals webbutiker. 2000 poäng motsvarar en kredit på 10 kr på din faktura. Observera att du måste genomföra betalningen med ditt American Express®-Kort. För att du ska kunna använda poäng, måste debiteringen ske vid ordertillfället. Du kan alltså inte använda poäng t.ex. till reservationer som debiteras på ditt kort vid ett senare tillfälle.

Webbutik: www.ving.se

American Express SafeKey

Så här enkelt är det:

1. Slutför utcheckningen i kassan med ditt American Express-Kort.
2. Dialogrutan för SafeKey dyker upp och där väljer du möjligheten ”Handla med dina poäng”.
3. Bekräfta beloppet och klicka på ”Använd poäng”.

Notera att du måste inneha minst 2000 Membership Rewards-poäng för att kunna använda dina poäng med SafeKey.

Du kan välja att använda poäng till hela eller delar av köpet. Ditt American Express-Kort debiteras hela summan och sedan krediterar vi det belopp du använt poäng till.