Meddelande – Efter 10 minuters inaktivitet på sidan uppnås tidsgränsen för den säkra sessionen på American Express och du måste logga in igen. Det här inträffar av säkerhetsskäl.

Produkter

Conrad

Conrad

NYHET

American Express SafeKey® är en tjänst som förebygger kortbedrägerier hos våra inköpsställen, en del av vårt kontinuerliga arbete för att tillhandahålla en tryggare och säkrare miljö för shopping online. I samband med att du slutför ett köp hos ett inköpsställe skickar vi dig en engångskod till det mobilnummer och/eller den e-postadress vi har registrerat för ditt Kort. För ökad säkerhet ber vi dig att ange denna engångskod hos inköpsstället för att slutföra din order.

SafeKey ger dig nu också möjlighet att shoppa med dina Membership Rewards®-poäng i tusentals webbutiker. 2000 poäng motsvarar en kredit på 10 kr på din faktura. Observera att du måste genomföra betalningen med ditt American Express®-Kort. För att du ska kunna använda poäng, måste debiteringen ske vid ordertillfället. Du kan alltså inte använda poäng t.ex. till reservationer som debiteras på ditt kort vid ett senare tillfälle.

Webbutik: www.conrad.se

American Express SafeKey

Vi rekommenderar också

Länk till Betala med SafeKey® Dress-for-less Information

NYHET

Betala med SafeKey®

Dress-for-less

Mer information

Länk till Betala med SafeKey® Globetrotter Information

NYHET

Betala med SafeKey®

Globetrotter

Mer information

Länk till Betala med SafeKey® Next Information

NYHET

Betala med SafeKey®

Next

Mer information

Länk till Betala med SafeKey® G-Star RAW Information

NYHET

Betala med SafeKey®

G-Star RAW

Mer information

Länk till Betala med SafeKey® Superdry Information

NYHET

Betala med SafeKey®

Superdry

Mer information