Meddelande – Efter 10 minuters inaktivitet på sidan uppnås tidsgränsen för den säkra sessionen på American Express och du måste logga in igen. Det här inträffar av säkerhetsskäl.

Betala med poäng

Minska fakturan med poäng > 500 kronor kredit

Minska fakturan med poäng > 500 kronor kredit

Med Membership Rewards-poäng kan du nu betala en del av din månadsfaktura. Ett utmärkt sätt att betala tillbaka till dig själv för något speciellt du köpt eller för att reducera fakturabeloppet.

Ring till Membership Rewards på telefon 0771-29 55 00 så växlar vi in dina poäng.

För att nyttja erbjudandet; vänligen kontakta Membership Rewards på telefonnummer 0771-29 55 00.


Viktigt att tänka på:


1. Du kan göra flera beställningar så länge du inte överskrider din utestående skuld eller din Membership Rewards-poängsaldo.


2. Om du betalar dina fakturor med autogiro kommer autogirobetalningen dras i vanlig ordning och krediteringen dras av på din nästkommande månadsfaktura.


3. Det tar upp till tre arbetsdagar för beställningen och beloppet att krediteras. Du kan se krediteringen när du loggar in på Mitt Konto Online.


Villkor


1. Krediteringen dras av mot Huvudkortet debiteringar.


2. Den utestående skulden måste vara högre än beställningsbeloppet. American Express kan neka en beställning/kreditering om det finns en spärr på Kortet eller om Kortet har en utestående skuld.


3. Det tar upp till tre arbetsdagar för beställningen och Kontot att krediteras med det beställda beloppet. Beställningen kan inte ångras eller utbetalas till ett bankkonto.


4. Detta erbjudande är inte tillgängligt för Corporate Card-medlemmar (med undantaget Gold Business Card) eller Kortmedlemmar som ännu ej är anslutna till Membership Rewards-programmet.